Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@03:55:50 GMT

به ترکیه اجازه ساخت دیوار در نقطه صفرمرزی را نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۰۸۸۰

به ترکیه اجازه ساخت دیوار در نقطه صفرمرزی را نمی‌دهیم

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دیوار کشی ترکیه در مرزمشترک با ایران نوعی شانتاز و تبلیغات سو است، تاکید کرد: آن‌ها باید در نظر داشته باشداحداث دیوار در قسمت‌های کوهستانی، بخاطر اینکه نیاز به احداث جاده دارد، سرمایه گذاری پرهزینه‌ای را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابوالفضل حسن بیکی، نماینده مردم دامغان در مجلس در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان درباره دیوارکشی ترکیه در مرز مشترک با ایران اظهار کرد: در مقطعی که دنیا دو قطبی بود آمریکائی‌ها و بلوک غرب سعی می‌کردند به هرشکلی شده است اختلافی را در بین کشورهای اسلامی بوجود بیاورند لذا برای تخریب رابطه کشورهای مسلمان، شعار می‌دادند کردستانات بایستی یک کشور مستقل شود.
وی ادامه داد: در آن مقطع ترکیه و ایران در بلوک غرب بودند، اما درکنارش سوریه و عراق در بلوک شرق بودند طبیعتا این اختلاف بین ایران و ترکیه وجود نداشت بلکه بین ترکیه و عراق بر سر موضوع، کردستان واحد اختلاف وجود داشت.

سرمنشا جدایی طلبی کردهای ترکیه و عراق- موساد و سیا هستند
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی اذعان کرد: ترکیه یک جمعیت ۱۰ - ۱۲ میلیونی کرد دارد که داعیه استقلال دارند. درکردستان عراق هم آقای بارزانی گاهاً این موضوع را مطرح می‌کند که استقلال می‌خواهد البته سرمنشا همه این جدایی طلبی‌ها اسرائیل، موساد و سیا هستند.
حسن بیکی تاکید کرد: موساد و سیا برای ایجاد اختلاف چنین اموری را مطرح می‌کنند آن هم در چارچوب نظریه‌ای که ۳۵ سال قبل اعلام کردند که ما می‌خواهیم خاورمیانه جدید بسازیم، یعنی حرکت به سوی کشورهای کوچک تا بتوانند اسرائیل را جابیندازند.
وی یادآورشد: وحدتی که در ایران وجود دارد و پیروزی‌های بزرگی که ایران در انقلاب، هم دفاع مقدس، تحریم‌ها و سایر گلوگاههای سخت انقلاب بدست آورده، باعث شده تا این مستکبران از ایران ناامید شوند و بخوبی می‌دانند در چنین شرایطی به اهداف شان نمی‌رسند.

هم اکنون ترکیه بزرگترین مشکلش با کردهای (پ ک. ک) است
نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هم اکنون ترکیه بزرگترین مشکلش با کردهای (پ ک. ک) است و آن‌ها هم در سرزمین شمال عراق یا همان کردستان عراق مستقر هستند.
حسن بیکی با بیان اینکه ایران در مرز خود با سرزمین شمال عراق جاده احداث کرده و پایگاه‌های محکمی دارد، گفت: این مسیر کوهستانی است و (پ ک. ک) نمی‌تواند با این کوهستان‌ها به کشور ما نفوذ کند.

جنگ‌های نیابتی غرب آسیا، اوراسیا و خاورمیانه را ناامن کرده اند
نماینده مردم دامغان عنوان کرد: امروز جنگ‌های نیابتی باعث شده غرب آسیا، اوراسیا و خاورمیانه ناامن شوند که در این زمینه ایران با اقتدار در برابر سیاست‌های خصمانه و مضحک موساد و سیا ایستاده است.
حسن بیکی در ادامه تصریح کرد: غربی‌ها متوجه شده اند که ایران ملتی دارد که نسبت به دین، سرزمین، امنیت و حکومتشان از تعصب خاصی برخوردارند و آن‌ها براحتی نمی‌توانند در ایران رسوخ کنند.

اردوغان نگران نفوذ (پ ک. ک) از مرزهایش است
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: اردوغان نگران نفوذ (پ. ک. ک) از مرزهایش است، اما وزیر اطلاعات و کشور، مقامات نظامی و امنیتی گزارش داده اند، ده‌ها و صد‌ها گروه تروریستی از مرزهای غربی و شمالغرب وارد کشور شده اند، ولی قبل از انجام هرگونه ترور یا انفجاری، شناسایی و منهدم شده اند.
وی تصریح کرد: اردوغان می‌داند که از سمت ایران، داعش و سایر گروه‌های تروریستی نمی‌توانند حرکتی داشته باشند و بخواهند از ایران و عراق به کشور ترکیه بروند بلکه آن‌ها نگرانی خاص خودشان را دارند که تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند امنیت کشورشان را برقرار کنند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: احداث دیوار نوعی فرافکنی است و اگر ترکیه می‌خواهد اقدامی کند بایستی در مرزهایش با سوریه و عراق دیواری بکشد.
حسن بیکی درباره محل احداث این دیوار در مرز ایران و ترکیه نیز اظهار کرد: این دیوار قطعا باید در سرزمین خودشان باشد، دیوار حکم یک ساختمان بلند مرتبه رادارد. ما در سرزمین خودمان هر نوع بنایی را می‌توانیم داشته باشیم آن‌ها نیز در سرزمین خودشان می‌توانند هر بنایی را بسازند. آن‌ها با این دیوارکشی به دنیا ابراز می‌کنند که از تامین امنیت شرق کشورشان وحشت دارند.
وی در ادامه یادآور شد: شاید ترکیه با احداث دیوار می‌خواهد، پز ترامپیست بدهد. ترامپ وقتی می‌خواست از مردم رای بگیرد، گفت: می‌خواهد دیواری بین آمریکا و مکزیک بکشد لذا این‌ها آبشخورشان از یکجاست.

به ترکیه اجازه ساخت دیوار در نقطه صفرمرزی و منطقه بیطرف را نمی‌دهیم
نماینده مردم دامغان افزود: ما درباره دیوار کشیدن شان هیچ مشکلی نداریم به شرط اینکه در این کار یک وجب از خاک مان را اشغال نکنند و اجازه ورود و حضورشان را در نقطه صفر مرزی نمی‌دهیم.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در ادامه گفت: بین نقطه مرزی ما و کشورهای همسایه براساس ژئوپلتیک منطقه و شرایط طبیعی فاصله‌ای بنام منطقه بیطرف وجود دارد و ما در این منطقه هم اجازه ساخت و ساز به آن‌ها نمی‌دهیم و در منطقه صفر مرزی خود ساختمان، دیوار و هر آنچه را که دوست دارند، احداث کند.
وی تاکید کرد: با این وجود در مناطقی که مرزمان به هم نزدیک است و از زمین اجازه می‌دهد یا ما یا کشورهای همسایه ساختمان هایی را ساخته ایم و هیچ اشکالی هم ندارد مثلا ما در شلمچه بین ایران و عراق بخاطر تردد زیاد زوار ساختمان هایی عظیمی را برای گمرک ساخته ایم.

ترکیه همیشه گوش به فرمان سیا و موساد است
حسن بیکی یادآورشد: آقای اردوغان به جای اینکه با مردمش سر سازش داشته باشد و ارتباطاتش با همسایگانش را قوی کند، اما همیشه گوشش به موساد و سیا بدهکار است و اقداماتی را هم که در دست انجام دارد فقط به ایجاد چندپارگی در این کشور دامن می‌زند بعد هم برای فرافکنی عنوان می‌کند که می‌خواهد دیواری را در مرزش با ایران بسازد.

هیچ دیواری نمی‌تواند برای سلاح‌های نظامی پیشرفته امروزی ممانعتی ایجاد کند
نماینده مردم دامغان درباره پرهزینه بودن این طرح نیز گفت: اجرای اقدامات امنیتی در کشور‌ها مانند ۱۰۰ سال قبل نیست که با برج و بارو کارشان را پیش ببرند و مثلا کشور چین ودیواری را به دور خود کشید امروز امکانات، سلاح‌ها و ابزاری در اختیار بشر است که هیچ دیواری نمی‌تواند برای این صلاح‌ها مانعی ایجاد کند.
حسن بیکی با بیان اینکه دیوار کشی ترکیه در مرزمشترک با ایران نوعی شانتاز و تبلیغات سو است، تاکید کرد: آن‌ها باید در نظر داشته باشداحداث دیوار در قسمت‌های کوهستانی، بخاطر اینکه نیاز به احداث جاده دارد، سرمایه گذاری پرهزینه‌ای را می‌طلبد.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی افزود: با وجود اینکه دیوار کشی از نظر اقتصادی توجیه پذیر نیست، اما اردوغان چاره‌ای جز این نمی‌بیند و برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی در کشورش و همچنین منطقه این بارسنگین را بر دوش دولت و ملتش تحمیل می‌کند.

میزان

202

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد